Сiнявокая мая Беларусь

Сергей Бука-Вороневски
      

Сінявокая мая ты Беларусь,
Я не думаў,што ў цябе я закаханы.,
Ты квітней і ў маім сэрцы будзь,
Каб я мог адчуць твой пах духмяны.

Упівацца росамі травы
І спытаць салоду вандраванняў,
Заставацца вечна маладым,
Марыць аб жыцці з тваім каханнем.

27.11.2006