Крик души...

Горбунова Дарина
Розірвіть моє сердце на дві рівні частини:               
Чоловіку в Росію і батькам в Україну.
Розірвіть мою душу, бо мені не прощають,
Назівають " москалька»,"на ножі" закликають!
Я не вмію різнити тих людей, що кохаю...
Ми єдина родина,ми усіх поважаєм.
Що ж ви робите, люди,з ким мені воювати???
Вбити милого серцю?Чи стріляти у мати?
Ви в політиці дужі,та осліплі на очі :
Адже більшість - ми друзі,і війни ми не хочем.
Кому кров до вподоби вирушайте деінде,
Ми не звірські подоби,Нам війна не потрібна!!!

******************************************
Разорвите на части мое сердце и душу
В Украину – для мамы и в Россию – для мужа!
Разорвите руками, а то мне не прощают:
Называют « москалька» « на ножі» предлагают.
Подскажите - ка, люди, мне же с кем воевать:
Убивать идти мужа или может быть мать???
Вы в политике сила, да,я с вами не спорю,
Но душевно вы слепы – не увидеть простого:
Все друзья мы и братья,все мы дружные семьи,
За оружие браться, ведь, последнее дело.
Тот кто жаждит расправы – уходите и быстро!
Мы войны не желаем!Мы за МИР без убийства!!!