Оч1кування зими

Вова Дедуля
                ***

 Люблю я різні кольори природи,
 Та осінь всеж миліша над усе.
 Жіночність-мить завершеної вроди,
 Чарівність,насолода,майже все.

  Пр. Барвисте листя осінь розкидає,
      Та іншого шляху,пробач,нема.
      Останній птах у вирій відлітає,
      Зима,як білий біль зима.

 Не знаю,чи зумієш зрозуміти,
 Мій сум не відчай-диво,дивина.
 Щасливими хай будуть наші діти,
 Налий кохана в келихи вина.
  Пр.
     В.С.   жовтень 20010р.