Принцеса п яниця!!! текст пiснi

Роман Самусенко
Тихо у моїй, невеселій оселі,
А від тебе тягне дорогим спиртним!
Ти на вихідних була у Брюсселі,
А я на вихідних був п’яний у дим!

Сам собі готував макарони,
А ти так любиш чорну ікру.
Мене давно бісять твої закидони.
Але вже неможливо закінчити цю гру!

Пр..
І ось ти знову тут!
Це наш с тобою статут!
Це наша с тобою таємниця!

Ніколи не збагнути
Як можуть разом бути -
Принцеса і п’яниця!

К.2
У тебе є свій «Порш» , у тебе SPA-салони!
У мене три стільця і стареньке ліжко.
Твій чоловік сьогодні летить до Барселони.
І я тебе сьогодні розгорну як книжку!

Ти носиш винятково тільки «Гуччі»,
А в мене піджачок заводу «Більшовик»!
Ти чимось трохи схожа на Моніку Белуччі,
А я такий собі звичайний чоловік!

Пр..
Але ж ти знову тут!
Це наш с тобою статут!
Це наша с тобою таємниця!

Ніколи не збагнути
Як можуть разом бути -
Принцеса і п’яниця!