Несу букет до вчительки

Татьяна Овдиенко
Несу букет до вчительки,
Що любить всіх дітей
Дарує теплу посмішку,
Як сонце - ясний день.

Так хочеться сказати їй
- Я вдячна Вам за все:
За щирість, за турботу,
Що в творчий світ несе.

Нехай над Вами небо
Буде голубим,
А сонечко Вас пестить
Промінням золотим.

Нехай Вас люблять діти
В їх посмішці ясній
Могли б Ви зрозуміти-
Любов - у Вас самій!


Для Мудревської Валентини Степанівни
директора калитянської школи.