Натхнення р1ка

Вова Дедуля
           ***
 Твоя велич,як доля,
  Непокірна й гнучка.
  Велетенська тополя,
  Без оману й сучка.

  Граде-Києве,милий,
  Ти столиця душі.
  Як завжди зрозумілий,
  Не барися, спіши.

  Через терни і мрії,
  В незворотні віка.
  Де початок надії,
  І натхнення ріка.
  В.С.      24.03.2014р.