Приходь до мене в гостi

Викуся Осенняя
Затишно сьогодні у серці,
Тепло ніжкам у капцях,
Чай гріє мої долоні…
Музика випромінює щастя.

Малеча спить у кімнаті,
До мене прийшла муза в гості,
Я люблю її в себе приймати,
Вона ж полюбляє у мене чаювати.

Іноді сидить досить довго,
Говоримо на різні теми.
Іноді ж зникає так швидко,
Що серце холоне у мене.

Вона дуже дивна особа…
Приходить без попереджень.
Прокидаєшся буває о 5,
А вона вже чекає у твоїй хаті.

Базікати любить охоче,
День і ніч щось на вухо шепоче,
А буває й зникає на тиждень…
Я завжди чекаю на неї!
Хай частіше приходить до мене!

03-04.10.13