Мама й папа

Анжелика Машина
Мама й папа, вам привіт
От доньки квітучої,
Ви для мене добро й світ
Від землі плодючої!

Мама й тато ви єдині,
Хто мене так сильно любить,
Всі думки про Вас любимих,
Все Бог бачить, судить!

Ваш онук іде стежками
Незвіданими і простими,
Він буде завжди з вами,
А ви з ним в подумках щирих!

Мама й папа Вам дяка
От доньки першої,
Ви є на світі… подяка
Вам – Зірки святішії!

22.03.2014 р.