Плине час...

Сербиновская Илона
І плине час, і люди вже не щирі.
І погляди навколо вже не ті.
Які були вони, коли добро цінили?
А які зараз? Гордовиті, злі.

Які були, коли ми були дітьми?
Ви пам`ятаєте, як заміряли зріст?
Той зріст був з голови й до неба,
А зараз відміряєм з голови до ніг.

Які були, коли ми були дітьми?
Могли пройти ми понад сто доріг!
Ти подивись у небо, що ти бачиш?
- Небо. - Інакше бачити дорослий вже не міг!

І плине час, і люди вже не щирі.
І погляди навколо вже не ті.
Які були вони, коли добро цінили?
Які були, коли були дітьми?
 
25.03.2014