19. 03. 2014

Тимур Беллавин
Мить настала, щоб зробити вчинок у відповідь. Ох, як гаряче стає на серці, коли чуєшь слова кохання навзаєм. Душа хоче вилетіти назовні, піднятися до небес, ширяти в оксамитних безкраїх просторах.
Мені байдуже, що я відчуваю лише дружню симпатію, байдуже, що не бачу майбутнього. Головним є кохання у відносинах, а воно в нас має місце бути.
Я хочу більше часу проводити з тобою, але ми дуже рідко бачимося. Нажаль такі обставини життя, що поробиш.
Мені подобається слухати стукіт твого серця, чути твій голос, бачити твої емоційні спалахи, які я провокую, обіймати, пригортати до себе, твій запах зводить мене з розуму. В такі миттєвості я на сьомому небі від задоволення.
Дуже радий, що ти в мене є.