23. 03. 2014

Тимур Беллавин
Зараз зовсім інший настрій, добрі люди зробили свою справу, "підняли" мене до нових висот! Дякую вам! Тепер почуваю себе набагато краще.
Сьогодні помітив чудернацькі великі синці під очима, як це страшно. Що з цим робити - не знаю. Але треба.
Не жалкую за минулим і дивлюсь з оптимізмом у майбутнє. У всьому треба шукати щось добре, без цього ніяких висот не досягнеш.
Останніми днями не полишає мене цей раніше публікований уривочок. Це моє життя. Хоча я вже і не пам'ятаю тих журавлів, а нові ще не прилетіли...
"Мерехтить в очах
Безкінечний шлях,
Гине, гине в сірій мряці
Слід по журавлях..."
Треба рухатись далі, ставити перед собою нові цілі та перемагати самого себе. І тоді все піде тільки накраще.