Нетипова веснянка

Татьяна Бонд
Ой весна, весна, днем красна.
Що ти, весно, нам принесла?
"Принесла усім
        так багато я,
Що тепер така
        я багатая:

Від братів - окупацію,
В триколор - демонстрацію,
Там, де нивку зорали -
Вже пройшлися "уралы",
А внизу, біля річки, -
В "зелені" чоловічки,
І траншеї на полі,
О, там зброї доволі...
БТР, кулемети,
А навколо - намети,
Бо наказ мають дати
Вже почать засівати".

Ой, весна, весна,
Ти страшна!
І коса твоя замашна.
Не спиню свій біль ні на мить,
Щоб оцю косу зупинить!

"Якщо будеш сіять брехню і страх -
Виростає зело, як на дрожжах,
Як бур"ян добро усе забива,
І не чують люди живі слова,
І не хочуть знати свою вину,
Що почнуть САМІ вони цю війну.
Референцум - шлях, але до кінця.
Ось така веснянка моя оця.

12.03.2014
 (власне фото)