Мiсце зустрiчi змiнити не можна - лiто

Викуся Осенняя
Буває й таке,
Що зустрічаються половинки.
Більше схожі на намистинки.
Над ними одне небо.
А що ще треба?!

А що ще треба для щастя?!
У нього є вона.
У неї - він.

Серпень їх познайомив,
Море на хвилях підіймало до небес...
Це, мабуть, чудо із чудес...
І досить кропіткий процес.

Серпень звів цих чудових людей.
Він прижимав її до грудей...
Місяць з зірками за цим споглядали,
Й назавжди ці два серця поєднали.

21.09.13р.