Довга Дорога до Тебе

Свет Женщины
(більше, ніж любов…)

Ну, що ж, якщо Тобi назустрiч
Повинна я пройти i цю дорогу,
Менi сил вистачити мусить
Iти i дякувати Богу

За те, що дарував менi Тебе
Тодi,  коли життя втрачало цIну,
За те, що так люблю його тепер
За кожну мить, за крихiтну хвилину

Моїм коханням сповнену до краю,
Тобi його дарую без залИшку.
Тернистий шлях, що йду до Тебе, знаю,
Червоними нитками Доля вишила.

Твоє кохання сил менi дає,
До босих нiг любисток прикладає.
Мене чекаєш Ти, Ти є -
Все решта значення не має.