розрива серце ласкою з шипами

Алёна Бабий
розриває серце ласкою з шипами
а між нами - прірва
я страждаю
хочеться як літом:
у твої обійми загорнутись
мила, поясни, чому так?
небо сіре й хмуре дощем поливає.
у поштову скриньку заглядаю зранку
так, дурна і досі, навіть не кажи
стримати потугу до тебе думками
неймовірно складно -
ти мені, будь ласка, іноді пиши