Про р! чку! нгулець

Сергей Усенко 2
Є в нас річка Інгулець,
Гарна і яскрава.
А щоб річку перейти
Треба переправа.

Флора й фауна у нас
Тут різноманітні.
Й гарний вигляд ця ріка
Має вже у квітні.

Влітку тут птахів багато,
Ще й усі чудові.
І співають на ніч дітям
Пісні колискові.

Восени із Інгульця птахи відлітають,
І впадають в сплячку гризуни.
І з дерев всі листя опадають
Всі готуються до довгої зими.

Взимку річка Інгулець
Трох замерзає.
А весною потім кригу,
Всю оцю ламає.

Ось така у нас ця річка,
Гарна і чудова.
І дзвенить,
Неначе рідна українська мова.