Крила

Максим Юрчук
Коли людина має крила
Вона злітає до небес.
Якщо я бачу - ти щаслива,
То я з твого життя вже щез.

Не має проблисків в хвилині,
Не можуть бути довші дні.
Я сподіваюся віднині,
Що ми не будемо одні.

В очах твоїх всміхнеться доля,
Вона згадає про зірки,
І я піду один із болем,
Від того, що душа в пітьмі.

26.3.14