IV купе

Прыйма Юрий
Двоє в вагоні, четверте купе,
Поїзд нічний, недалеке шосе...
Слова неважливі, емоція тільки,
Нам довго не бачитись...скільки?

Вся ніч - недалеко - попереду нас,
Любили і пили емоцію й час...
Ця ніч ненадовго між нами,
Нехай горить між почуттями...

Послухай крик цієї тихої ночі,
Підніми ж свої спраглії очі...
Залишся ще тут хочаб уві сні,
Прикро, що ми, насправді, одні...

Ти вдома "зі мною" у інтернеті,
Я сам у купе у тебе в тенеті...
Ти плодом уяви тут опинилась,
І думкою тихою з мене зронилась...

25.03.2014