хто я для тебе?

Татьяна Бекус
думки... спогади... тануть...

твої очі, руки, вуста...
блискавиця знов ріже небо,
плинуть у часі наші слова
ти скажи: хто я для тебе?

ти казав,що єдина твоя
мрія боляче щимить серце,
ти любив і кохала я...
плине містом мелодія скерце...