Из Жизни Майдунов. До Втрати Пульсу!

Ксения -Златоуст
Бандэрлогу , сильно сподобалася одна майдуниха . І він поцікавився , що вона любить і куди б хотіла сходити ?!? Та відповіла , що дуже любить театр , там піднесена публіка , і вона там дуже давно не була ! І він , взяв , та й запросив її в театр ! Але та відмовилася : - Ти грубий , невихований , лаєшся матом , ти мене в театрі , перед усіма зганьбиш ! Той , закоханий по вуха , відповідає : - Клянусь тобі , остання тварюка буду , зуб даю , якщо хоч одне лайливе слівце почуєш ! Та погодилася . Він розповів про це одному , і попросив поради : як бути , щоб не опарафиниться в театрі , адже він їй обіцяв !?! А адже лайливі слова , так легко вилітають ! Друг йому відповідає : - А от ти назви кольорів , знаєш ? - Ну да , знаю деякі ! - Так ось що я тобі пораджу : - Згадай всі ці назви , які знаєш , та коли захочеш сматюкаться , то спочатку трохи подумай , і заміни свій матюк - назвою якогось квітки . Будь впевнений , їй це сподобається ! - На наступний вечір , пішли вони в театр . І виявилося , що місце бандэрлога , включена москалем ! Той розсердився , і зашипів на москаля : - Ей ти , роза погана ! А ну , нарцись звідси , а то я тобі у вухо тюльпану , отжасминю і пуп'янок порву , що ти у мене - обсиренишься !!!

В  ПЕРЕВОДЕ : ДО  ПОТЕРИ ПУЛЬСА !.....
-------------------------------------------

Бандэрлогу   ,  сильно   приглянулась  одна   майдуниха . И  он   поинтересовался   ,  что  она  любит  и  куда  бы  хотела  сходить  ?!?   Та  ответила  ,  что  очень  любит  театр  ,  там   возвышенная  публика ,   и  она  там  очень  давно  не   была !   И  он  ,   взял  ,   да   и   пригласил   её   в  театр  !   Но  та   -   отказалась  :   -   Ты   грубый  ,  невоспитанный  ,  матом  ругаешься  ,  ты  меня  в  театре  ,  перед  всеми  опозоришь !   Тот  ,  влюблённый   по  уши  ,  отвечает :  -   Клянусь   тебе  ,  последняя   тварь  буду  ,  зуб  даю  ,  если  хоть  одно   бранное   словечко  услышишь !  Та   согласилась  .   Он  рассказал  об  этом   другу  ,   и  попросил  совета  :   как  быть ,  чтобы  не  опарафиниться   в  театре  ,  ведь  он  же  ей   обещал !?!  А  ведь   бранные   слова  ,  так  легко   вылетают !   Друг  ему  и  отвечает :   -   А  вот  ты   названия  цветов   ,  знаешь ?   -   Ну  да  ,  знаю  некоторые  !   -   Так   вот  что  я  тебе   посоветую  :  -  Вспомни   все  эти  названия  ,  какие   знаешь ,  и  когда  захочешь  сматюкаться  ,  то  сначала  немного  подумай  ,  и  замени  свой   матюк   -   названием  какого  -  нибудь  цветка  .  Будь  уверен  ,  ей  это  понравится !   -   На  следующий   вечер ,  пошли  они  в  театр .  И  оказалось ,  что  место  бандэрлога  ,  занято  москалём !  Тот  рассердился  ,  и  зашипел  на   москаля  :  -   Эй  ты  ,  роза  поганая !   А  ну  ,  нарцись   отсюдова  ,  а  то  я  тебе   так  в  ухо   тюльпану  ,  отжасминю   и  бутон  порву  ,  что  ты  у  меня   -   обсиренишься !!!