Отже...

Натуличка
Віддаляюсь у сутінках часу,
У буденності: зараз і можу
Від пророчого в полум'ї гласу
До химерного в копоті: "Отже"

Отже, знову з мобільного ранку
До тривалого іспиту волі,
Від багряної ночі к світанку
З терпким присмаком кращої долі

Отже, знову: "У полі дві волі"
Слово за слово...Демони раді
Гра у розпалі. Дужий у "ролі" -
Непокору дорівнює зраді...

Отже, знову матусини сльози
Ні струмочком - рікою вже ллються,
А у полі спалахують грози:
Два брати між собою деруться?

Ви ж мої соколята - два брата!
Від пра-прадіда славного роду
Як два глази, як два оченята,
Не було цього сорому зроду...

Схаменіться, сховайте зухвалість,
Що роз'єднує рідні народи
Хай піде в небуття жах. А замість,
Мудрість явить права для угоди.


             28.03.2014