Ти - моя Пандора

Прокопенко Юрий
Ти – очей насолода й реліктова карма,
Ти – вогонь неземний і зима у душі.
Ти – прокляття моє і мелодія гарна,
Ти – нещадних тайфунів постійний рушій.
Ти – омела, що сили без слів забирає,
Ти – наркотик, який надає бистроти.
Ти – подія значна, не пов’язана з раєм,
Ти – безодні провалля і скарб золотий.
Ти – печаль мого світу, до крику відверта,
Ти – той дощ, що плюндрує мою самоту.
Ти – сторінка, де буквиця в імені стерта,
Ти – моя таємниця, прошу – порятуй!
Ти – оте невгамовне тату божевілля,
Ти – окрилене щастя й нещастя моє.
Ти – отрута пекельна й лікуюче зілля,
Ти – все те, що в мені відтепер не вгає.
 
11:44, 28.03.2014 рік.

Зображення: http://ltalk.ru/tests/70-628.htm