Замiсть епiграфа. Biдгомiн

Татьяна Бонд
              ...Страшні слова,
            коли вони КРИЧАТЬ
          В душі, бо надто довго
                Там таїлись.
              Коли вже знаєш,
             з чого їх почать,
                І байдуже,
           що вже були чиїмись!

09.03.2014р.

(власне фото у день "референдуму")