Мамо

Анастасия Дзержинская
І так яскраво сонечко встає,
Я бачу, мамцю, усмішка вже є!
Ти знаєш, рідна, ти одна така,
Така безцінна, лагідна, близька.
Для мене ти як мова українська,
Одна єдина, незалежна і цінна.
Одна на світі, мов хатина,
Лечу до тебе! Я твоя дівчина.
Розквітнуть різні барви у саду,
Коли тебе побачу наяву.
Ти знаєш, ненько, ти одна така,
Така безцінна, рідна, дорога.

Фото автора.