Нiби кого чую

Татьяна Турбина
                Вдохновило "У киота"
                http://www.stihi.ru/2013/10/22/6621
                Автор - Геворк 

У старенькiй хатi стану до iкони,
Нiби голос чути, в темрявi нiчноi.
Свiчка запалала - тiнi заблукали,
чую хтось молитву голосно читає.

У тиши кiмнати - «Отче наш» лунає.
Хто це може бути, я не пам'ятаю:
Голосок дитячий темряву розвiє,
Серденько с тривогою у минуле лине.

Маленький хлопчисько стоїть у кiота.
Придивлюсь до нього - Так, це я той,  хто-то.
Тихенька молитва сонного хлопчиська,
Хурделиця вiэ із мого дитинства.

Затишно у хатi,  в том моя провина,
У старому домi - не живе родина.