Wait for me Жди меня

Азия Белая
Wait for me, remember.
Wait for me all life!
I'm your heart's member
Be with me this time.

Be with me tomorrow,
Be with me today,
Be with me on summer
And on winter day.

Take my love by portion.
Swim in our love.
Give you my emotions
During all my life.

Жди меня и помни.
Жди меня всю жизнь.
Я же в твоем сердце,
Будь в жизни на двоих.

Завтра будь со мною,
будь сейчас со мной.
Летним днем вдвоем мы
И зимой вдвоем.

Мою любовь частями,
Бери, купайся в ней.
Дарю тебе я чувства
Целый жизни день.