Английская эпиграмма. ccxli

Косиченко Бр
"English epigrams"  CCXLI
On a Parson complaining he had Lost his Portmanteau.

"I've lost my portmanteau;"
I pity your grief.
"All my sermons are in it;"
I pity the thief.

Anon.



Диалог с Пастором, у которого стырили поклажу

- Украли саквояж!
- Сочувствую, приятель.
- В нём катехизис наш!
- Однако... жалко татя.