Неба пейзаж

Ксения Сидень
Мені б зібрати свій старий рюкзак,
Наповнивши його потрібними речами.
І не чекати , поки прийде знак,
А їхати далеко і ночами.

Ближче до моря і далі від світу.
Вічно тікати за горизонт.
Обов`язки, правила, вічна освіта:
Все хай зникає, як страшний сон.

І хай нарешті буде хеппі енд.
Хай щастя мене хвилею змітає.
Біля багаття і старих легенд
Душа моя із попелом злітає.

Я не хочу молодість втрачати.
І тому я збираю багаж.
Щоб ночами по-довгу не спати.
Роздивляючись неба пейзаж.

К.С.