В1йни не треба!!!

Валенсия-Велиция
Квітують квіти...
            Щасливі сяють!
Радіють діти...
            Птахи співають!

Нам мир потрібний...
            Чистеньке небо!
Щоб Світ привітний...
            Війни не треба!!!