***

Татьяна Стружанова
Якщо доля тебе повінчає з бідою,
Якщо біль твій тебе відпустити не схоче,
Я знайду джерело із живою водою,
Вмию душу твою і натомлені очі….» Володимир Шинкарук

Если доля тебя повенчает с бедою,
Если боль отпустить свою хватку не хочет,
Я найду тот источник с живою водою,
Чтобы душу умыть и усталые очи