Там, де лiтають в небi лiтаки

Юля Блюсович
Там, де літають в небі літаки,
Де птах залізний в дзьобі має бомбу,
Згадай про мене зразу, в оту мить,
Коли ітимеш з зброєю так гордо.

Згадай про мене, як наповнить кров
Твій мозок злістю, ненавистю, жовчю!
І пам'ятай, що серце - то любов.
Хай все навколо в мить оту замовкне.

Не вбий нікого, сам прийди живий!
МолЮ, благаю, прошу! Щиро мОлю!
Ти воїн світла, миру й доброти!
Ти ж ангел мій! Хранитель життя мого!

01.04.2014