Кохаю

Татьяна Полунина
Коханий мій, навіть не знаю,
Чому я так тебе кохаю

Може тому, що кожен день турботу відчуваю
І бачу ніжний блиск твоїх очей,
В які я знов без сумнівів пірнаю,
Який поганий б в мене не був день.

Можливо, і тому що ти чарівний,
Що в захваті я від твоїх плечей,
Чи тому, що такий в мене активний
І завжди повний купою ідей

Можливо тому, що різноманітний,
Щодня даруючи яскраві промені,
А може просто тому, що ти рідний,
Адже частинка тебе вже в мені