Переведiть мене через майдан

Татьяна Бекус
                присвячую героям Небесної Сотні

невже ви не чули як небо плаче,
а сонце... вмить перестало cвітити,
чому ви гадаєте... нам не боляче,
коли гинуть наші рідні й діти...

подивіться ви в мамині очі,
вони стали чорні від смутку
і від болю,що зрання й до ночі
молить мати за дітей - порятунку.

а ви кажете, що нам не болить,
коли знищують наші міста,
серце плаче і душа знов летить
від одного пройти й до ста...

........................................................



звучат песни...

Вячеслав Марчук і "Пікардійська терція" - Переведіть мене через майдан (Останнє прохання старого лірника)


Пікардійська Терція — Небесная сотня

картина see_you_on_other_side_by_deftoettan