Прощання з коханням

Инна Безкровная
Кохання відійшло у небуття,
я плачу, слів уже немає,
це так прекрасно, взаємне почуття
та гірш за все коли воно минає.
Так гірко розуміти, що це все,
Він вже не твій маленький, а ти вже не його кохана,
І робиться на серці величезна рана,
І смуток набігає на лице.
Гарячі обійми, розмови до півнОчі,
Один день проходить і він вже не хоче,
Любити тебе, цілувати, до серця тебе пригортати,
Не лізе до тебе охоче,
І слів вже солодких тобі не шепоче.
Шкода, що все проходить швидко,
І ті слова "тебе кохаю"
Я взагалі не відчуваю...
Звичайно, хочеться все повернути,
Образи назавжди уже забути,
І я готова ради цього
Зробити все, бо це для нього.