Отважный украинский кот. На украинском языке

Лев Узунов
Котів завжди лякають пилососи,
Та зараз аналогія проста.
Причетні до війни великороси,
Турбують українського кота.

В зв’язку із нападом північного сусіда -
Провожу я військові навчання.
Й зараз, замість звичного обіду,
Навпроти пилососа мужній я!

Нападника мотору  гуркотіння,
Відважного кота не налякає .
Лише моє сміливе муркотіння,
В бік  ворогу  шляхетно пролунає.

А  дехто пилососом агресивним,
Привласнити Країну зажадав.
Щоб, навіть  кіт, що родом з України,
Шматочка жодного без дозволу не мав.

Шановне товариство, не лякайтесь,
Того, чого не можна зрозуміти!
А краще ви щомиті намагайтесь
Від ворога Країну захистити!