зайнята к мната

Виктор Берллин
и кажеш "секс"
ніби мова про страву
хижий звір всередині
якому постійно мало

проводиш очима, ріжеш дотиками
ніколи не думав,що люди
це важкі наркотики,а кохання -
важка промисловість

якщо робиш - роби на совість
і не нехтуй напрямом вітру
іноді сходить і гниле жито
всьому потрібна спроба

може для кожного своя бомба
може для кожного своя куля
ключ закриває двері зсередини
і починається буря