Каламбур на беларускай мове - 92

Леонид Ганчаров
Каламбур старОга дзеда, у якога гемарой, сваёй жонцы

Задаю пытанні жонцы: "ХІБА
У цябе ў мазгах сягоння ХІБА?
Мне на нос ізноў "Релиф"  НАНОСІШ?
Гемарой, дурная, не  НА  НОСЕ  Ж!"

***

Каламбур старого деда, у которого геморрой, своей жене

Задаю вопросы жене:"Неужели
У тебя в мозгах сегодня изъян?
Мне на нос опять "Релиф" наносишь?
Геморрой, глупая, не на носу же!"