З тобою..

Виктория Гребенюк Роженкова
Мені не спиться темними ночами
Я мрію бути, там де зараз ти..
Та милуватись ніжно-карими очами
І радість у руках тобі нести


З тобою бути , і  тебе кохати
Тобі  наснитися знову уві сні
Лелеяти , і все життя плекати
І птахом прилетіти навесні ..


До тебе лину словом , і душою
Ти крапелька від серденька мого
Я подумки завжди тільки з тобою
Мені нежаль, навіть життя свого..


03 04 2014 р
Виктория Р