Dormi tara mea!

Галина Чиореску
Dormi tara mea in pace,
Domnul peste tine si-a intins aripa Sa.
Noaptea iaras peste plai se face,
Dormi linistita, EL vegheaza pacea ta!

Atit, cit esti sub adapostul Lui -
Nimeni nimic nu-ti poate face.
Nici o putere-n lume nu-i,
Care ar putea sa-ti fure pacea!

Dormi tara mea, Taticul tau e treaz,
Fi-i linistita, nu te tulbura!
El pacea ta mereu vegheaza,
El e adapostul si taria ta!

Noapte buna, tarisoara mea!!!