Пробач, пробач, менi пробач...

Владимир Прохода
              Натхнення тут:
               http://www.stihi.ru/2014/03/30/574



Пробач,  пробач, мені пробач
За сум і біль та серця тугу,
Я не коханій, пишу другу,
Не побивайся і не плач...

За вибір мій  і за рядки,
Що цілували твою вроду,
Хмелів мій розум, насолоду
Давно не знав він вже роки...

Я малював словами рай,
Сади, що завжди стоять в цвіті,
Вплітав у коси дивні квіти.
Але для чого...Не питай...

Забудь, забудь, про все забудь,
Що в снах ще бачу твої очі,
Але не будуть  наші, ночі,
Одним повітрям не дихнуть...
Пробач...пробач... вірші забудь.


   П.В.М.          4.04.2014г.