Рик! ин т! ал

Мадина Рамазанова
Диде зи чанда дердер ава
Гафаралди лугьуз тежер
Зи рик/е дерин хер ава
Дарманралди сагъ тежер

Зал гьалтайди яр туш,агъу я
Дили диване яз туна зун
Адан къеневайди рик/ туш,къван я
Йигьанатрал эцигай зун

Зи чанда на т!ал туна яр
Экуь дуьня авуна дар
Акъатна зи михьиз п/узар
Гъил кьуна зун авурла гадар