Тишина говорит

Александр Товберг
Юлия Бережко-Каминская

***
Говорить тиша.
Слухай – і мовчи.
Вона багата
На таємні смисли.
А, враз, відкриє
Вранці чи в ночі
І мову слів,
І навіть мову чисел?

Вона несе
У зародках своїх
Нове життя,
Приховане від шуму.
Тут навіть вітер,
Слухаючи, стих,
Зітхнувши, камінь
Щось своє подумав…

7.08.09


*** 
Тишина говорит. Так  замри и молчи.
Осязай её тайные смыслы.
И найдёшь в тишине потайные ключи
Ты от слов, и событий, и чисел.

Зреет новая жизнь в лабиринтах её,
И в тебя прорастает бесшумно.
И заслушавшись, ветер затих о своём,
О своём старый камень подумал…

10.07.11