Закрий менi очi

Скварко Марта
Я стану твоєю
Без лишніх думок.
Наповнись душею,
Звільнись від тривог!

В моєму світанку
Ти спрагу втамуй.
Прокинешся зранку,
Мій погляд відчуй.

Як в ліжко лягаєш,
Згадай про мій дотик.
Коли обіймаєш,
Затримай свій подих.

Як сієш брехнею
Під променем ночі,
Тоді, коли з "Нею",
Закрий мені очі...