Яран сувар

Мадина Рамазанова
Им я къе гуьзел гатфар
Гуьзгуь хьиз аквазва цавар
Явашдиз гатаз рак!ар
Атанва къе яран сувар
К/ват! хьанва къе вири жегьилар
Къалуриз чпин къуватар
Рушарни эгеч!да майдандив
Гъиле аваз савкьатар
Ц!аярилай хкадариз чеб
Рик/ик квайди лувар я
Къе и шадвилин себеб
Яран сувар,ц!аяр я
Суфрадал эцигна къуьл
Кьуна майдан элигиз кьил
Шад я къе рик/ер гьардан
Хьайила манидин ван