Наче птах

Вова Дедуля
             ***

  В думках,на крилах,наче птах
  Я повертаюсь знов і знов
  Моя безмежная любов,-
  Моя матуся дорога,
  Моя надія і снага,
  В думках, на крилах,наче птах...
 
  В.С.           грудень 2009р.