Eu, Domnul, sint cu voi

Галина Чиореску
Chiar de s-ar zgudui din temelii pamintul,
Copiii mei, sa nu va-nfricosati,
Chiar ape mari de-or fi, si foamete, si vinturi -
S-atunci tot linistiti sub Crucea Mea sa stati.

Veti auzi de boli, razboaie, ciume,
Pamintul plin de razvratiti va fi,
Copiii vor ucide pe-a lor mume,
Pe voi , sa stiti, ca va vor prigoni.

Dar voi, iubitii mei, sa nu va intristati,
Eu sint cu voi in orice vreme.
La toate acestea linistiti sa stati
Si de nimic sa nu va temeti.

Eu nu va parasesc, nici nu va las,
Caci voi imi sunteti foarte scumpi, sa stiti,
Alaturi sint cu voi la orice pas,
Fiindca va iubesc si ma iubiti.

Fiti tari, imbarbatati-va, fiti una
Si asteptati venirea Mea,
Iar la sfirsit voi veti primi cununa,
Si-n Cer o mare rasplatire veti avea!