Английская эпиграмма. Портрет Леди

Косиченко Бр
"Epigrams in Distich" (1740)

On a Lady who was Painted.


It sounds like paradox - and yet it is true,
You're like your picture, though it's not like you.

Anon.


Портрет Леди

Портрет - слов нет - ты о таком мечтала,
С оригиналом, правда, сходства мало.