Р1дна мова

Вова Дедуля
                ***

                Рідна мова вона,як та мати,
               Душу й серце зігріє твоє.
                Приголубить,запросить до хати,
               Бо у неї для тебе все є.

                Тут і жарти, і мудрості слово,
                Все, як водиться в рідній сім'ї.
                Вона кожному завжди готова
                Світ відкрити,-надбання свої.

                Буде жалить тебе,буде й ніжить,
                Та підніме до синіх висот.
                З нею впевнено мрію, щоб вижить,
                Буде мова,то ж буде й народ.

                07.04.2014р.      В.С.