Дружбе народов...

Белоснежный Цветок
Чому я не можу дивитись новини?
Бо серце моє вони рвуть на частини.
Не можу збагнути,що сталось з людьми?
Чому так поводяться,немов дикуни?
Чому наш сусідський та дружній народ
поводить себе як загарбник та Ірод?
Навіщо сусід руйнує нашу країну?
Прошу забирайся,не чипай мою Батьківщину!
Навіщо ви в нас провокуєте зло?
Між нами повинно жити добро!!!
Чому політична довбана сварка
Змушує зі зброєю іти брата на брата?
Коли ж ви прозрієте,вівце-люди?
Тоді,коли знов почнеться війна?
Наші діди вже б встали з могили!
Хіба ж за це вони життя віддали?!
Вони ж воювали,щоб ми жили в мирі!!!
А ми своїм безладом їх пам’ять зганьбили!!!
Благаю вас люди,скоріш схаменіться!
Викиньте зброю!Кращє вже обійміться…