Рокля

Емил Миланов
                На Олеся

Свалям първо едната презрамка.
После - другата.
И полита безпощадно роклята ти към земята.
Открива първо гърдите.
После - бедрата.

Преди мислех, че си красива.
Колко жестоко съм се лъгал!
"Секси"? "Красива"??... Преди всичко - жестока!
Защо остави ме тъй дълго по теб да страдам?
Та ти си самото съвършенство!

Очи от очите ти не мога да откъсна.
С ръце потъвам в това безумие
от красота и нежност, наречено Олеся.
Не ме спасявай!
В тебе искам да се аз удавя!


---

Илюстрация:  Надежда Калашникова. "Птиц Созидающий".

созидающий.JPG
Цит.: 
Автор: Надежда Калашникова
http://www.blogger.com/profile/07217449203898054010